Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Allmänt kattprat Avel Uppfödning och genetik Fototrådar Färger och mönster Kattungar Medlemspresentationer OT Omplaceringar Planerade och väntade kullar Roligt Till salu Utställningar iFokus
Allmänt kattprat

Välj inte Burmilla...

2010-10-28 21:46 #0 av: CallaMej

Tänk Dig att Du helt enkelt är tvungen att köpa en till katt Flört men du får inte välja en Burmilla (som naturligtvis vore den självklara valet Glad ) utan måste välja en annan ras. Vilken raskatt skulle Du då välja utseendemässigt?

 

Som trådstartare börjar jag då:

jag har nog alltid drömt om en vit Devon Rex med blå ögon. Temperamentet passar mig nog inte i dagsläget dock...men tycker de är farligt söta/fula. Ser ut som elaka små lammungar - en urläcker kombination tycker jag!

Danielle

S*CallaMej  ~ uppfödning av Burmilla på Västkusten ~

Hemsida: www.callamej.se

Anmäl
2010-10-28 22:18 #1 av: AnnaKarin

Devon Rex är ju det självklara valet för mig, gärna en vit. Älskar Exotic och tar gärna en vit sådan om nån annan sköter päls och bad ;-)

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2010-10-29 23:59 #2 av: Lina-BML

Jag är väldigt förtjust i abessinier utseendemässigt. Tycker även det är en väldigt trevlig ras, men kanske på gränsen för energisk.

Anmäl
2010-10-30 01:18 #3 av: Palombiens

Brun burma eller svart oriental tror jag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.