Allmänt

November Månads Burmilla

2011-10-31 21:34 #0 av: AnnaKarin

Bidraget kommer från Lina-BML så jag misstänker att det är Wibbly.

Grattis till Månadens Katt och matte får skriva och berätta lite själv. Kattens namn t ex;-)

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2011-11-01 20:49 #1 av: Lina-BML

Ja tack... Wibbly igen ja... jag har ju inte så många andra att bidra med Flört Återkommer med en ny text om honom.

Anmäl
2011-11-02 20:43 #2 av: Lina-BML

Wibbly idag, är rätt mkt samma katt som förra gången han presenterades här; En rolig, otroligt snäll, kelig och framåt kille som alltid är mitt i smeten. Nytt sen sist är att han numer är en fullfjädrad tonåring med allt vad det innebär Flört Han är så gott som döv, om man talar om sånt som inte intresserar honom (läs: sånt man inte får göra). Han är högljudd och talar bestämt om vad han vill, såväl dag som natt. Han är dessutom en frenetisk tvättare nattetid, vilket gör att han allt som oftast blir utkörd ur sovrummet, när han själv anser att han som minst förtjänar det... Saga tar dock gärna emot hans välmenande tvättar Glad

Och på tal om Saga så är de två som ler och långhalm. Jättefina ihop! När vi åker hemifrån så sitter de tätt bredvid varandra i vardagsrumsfönstret och tittar efter oss. När vi kommer hem igen så dyker först Sagas huvud upp och en kort tid efter det en sömndrucken  Wibbly. De ligger ofta tillsammans och gosar. Och lika ofta så busar de hejvilt! Det är en vanlig syn att se Wibblys hela huvud försvinna in i ett glatt shibagap. I nästa sekund, med hjälp av akrobatiska rörelser, biter sig Wibbly fast i en fullpälsad shibahals och så fortsätter det Flört

Vad gäller barnen så är han helt fantastiskt. Jag tycker många gånger att de kan vara lite väl hårdhänta med honom, bära honom som en trasdocka lite fööör ofta och krama lite väl hård. Så snart jag har sagt ifrån så är dock Wibbly tillbaka hos ungarna igen. De är nog på ungefär samma leknivå trots allt. I helgen som var hade vi stort barnkalas hemma. Wibbly låg i alla möjliga olika knän och sov så gott, mitt i allt stoj. Han kan verkligen slappna av, vilket jag värdesätter mkt. Som yngre kattunge var det bus mest jämt, men nu mer så är det faktiskt en ganska lugn katt, mellan varven.

I slutet av månaden ska vi ha utställningsdebut här i Örebro. Vi åker tillsammans med Cajza och Ruben, vilket känns tryggt och kul. Vi får se vad han tycker om det!

Jag bifogar en bild från favoritstället vid vardagsrumsfönstret.

Anmäl
2011-11-02 21:20 #3 av: AnnaKarin

Vilken underbar bild!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2011-11-03 11:44 #4 av: Kikirikis

Tänk vad underbart det är få dela hem med våra fyrfota vänner. Han låter exakt likadan än Burmagossarna vi känner, älskar barn och deltar i vardags sysslorna.

Som vanligt delar du med dig en fantastisk bild, vacker Wibbly och Saga.

Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.