Allmänt

GLAD PÅSK !

2012-04-01 18:07 #0 av: AnnaKarin

S*Curlicue's ZsaZsa önskar er alla en Glad Påsk!

Eftersom intresset för Månadens Burmillabild varit så klent, inga bidrag alls sista månaden, så lägger jag det vilande tills vidare.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2012-04-01 20:25 #1 av: Lina-BML

Glad påsk tillbaka och till er alla! Vilken urgullig liten kisse Kyss

Anmäl
2012-04-01 21:46 #2 av: AnnaKarin

ZsaZsa är syster till Glorias mamma Zweet Zally for Kusten's samt till Zelma for Roger och ZigZag for Nosicats.

ZsaZsa vägde 600 gram vid 13 veckors ålder efter att ha matvägrat efter magsjuka vid sex veckors ålder. Hon hatade mig som pesten efter alla mer eller mindre lyckade försök till tvångsmatning. Efter 5 veterinärbvesök med uppvätskning, B-vitamininjektioner och små kortisondoser(för att öka aptiten)så fick hon provflytta till familjen som väntade på henne. Jag lovade att hämta henne om det så var mitt i natten eller julafton, det här var alldeles före jul. Hon flyttade och vägrade att äta, vi var till veterinären som bjöd på ännu en omgång av ovanstående behandling och där bestämde vi att om det inte funkar nu så får hon somna in. Julafton åkte familjen bort några timmar och när de kom hem möttes de av en klatt jamande katt som rusade ut i köket och visade att hon minsann hade ätit upp all mat, både sin egen och de andra två katternas. Efter den dagen så var hon som förbytt, inget ätbart gick att lämna framme. Hon åt limpmacka med skinka lika glatt som Thaigryta eller varmkorv. Aldrig sjuk, inga problem med magen. Nu lever hon livets glada dagar på familjens gård ute på landet och har två huskattkompisar. Bifogar en bild på hela kullen precis före magsjukan.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2012-04-02 07:02 #3 av: sleepycat

Önskar en riktigt fin vecka
och en Glad och Välsignad Påsk till er alla

//Jan och Baheras Markus " Oki "

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.