Annons:
Etikettallmänt-kattprat
Läst 679 ggr
MorganP
2007-12-19, 00:55

Bli försäkringsfadder och rädda liv!

Hej!

Kattkommando Syd är en ideell förening som hjälper hemlösa och på andra sätt avlivningshotade katter. Genom att bli försäkringsfadder till KKS katter minskar du verksamhetens veterinärvårdskostnader samtidigt som du hjälper KKS att rädda liv!

Mer information om KKS finner du via KKS hemsida

Kopierar detta från KKS sida om försäkringsfadder:

I samarbete med Agria startar vi nu ett försäkringsfaddersystem. Det innebär att du som vill hjälpa en katt tecknar försäkring för en utvald katt under ett år. När året har gått kan du välja att fortsätta med försäkringen eller upphöra. Om katten placeras i permanent hem under tiden, får det nya hemmet betala resterande försäkringsmånader, medan du erbjuds att välja en ny katt att försäkra.

Det är katter på våra katthem och katter som varit länge i stödhem som kan försäkras. Du kan välja katt själv eller låta KKS välja. De katter som kan försäkras kommer att presenteras på denna sida. När du anmäler dig som försäkringsfadder och själv har valt ut en katt så vill vi gärna att du gör andrahands- och tredjehandsval ifall flera vill försäkra samma katt.

Om du vill besöka ”din” katt eller ha kontakt med katthemmet/stöd-hemmet, går det bra. Sidan kommer att uppdateras med information om vad som händer varje försäkrad katt.

Du kan välja en basförsäkring eller plusförsäkring. Basförsäkringen kostar 704 kronor/år. Plusförsäkringen kostar 990 kronor/år. Du kan betala allt på en gång eller en gång i månaden. Basförsäkring kostar 61 kronor/mån och plusförsäkring 85 kronor/mån. Om du vill veta mer om vad respektive försäkring innebär, ring Agrias ombud Marie-Louise Blomberg, 0455-413 23, 0705-21 13 23 (meddela att det gäller KKS). Enklast är om du ber din bank att överföra summan automatiskt varje månad till Kattkommando Syds plusgirokonto 138 39 84-0. Kontakta banken om hur det går till!

Anmäl dig som försäkringsfadder 

Mvh
Morgan
Kattkommando Syd

Annons:
MorganP
2008-01-24, 22:27
#1

Nu är försäkringsfaddersidan uppdaterad och fler försäkringsfaddrar uppdateras närmaste dagarna, kanske du en av dem?

Morgan

Upp till toppen
Annons: