Annons:
Etikettot
Läst 974 ggr
ParaKiss
2008-08-07, 14:30

Lilla Skagans Omplaceringshem för djur

Lilla Skagans Omplaceringshem (LSO) för djur är ett litet djurhem som finns i Hälsingland där vi jobbar ideelt och frivilligt på våran fritid för att hjälpa oönskade djur till bättre liv. Vi har nu funnits och hjälpt djur sedan 2004. Framför allt gnagare och kaniner för tillfälligt. Men vi försöker även hjälpa andra djur så gott vi kan. Och vi vill utveckla oss för att kunna hjälpa flera djur till bättre liv. Vi hjälper djur som behöver våran hjälp, hemlösa, övergivna, vanvårdade djur. Men vi hjälper även djurägare som pga någon annledning inte kan ha kvar sin vän längre, och måste akut hitta ett nytt hem åt den. Vi hjälper så mycket och gott vi kan. Vi tar in djur hit, där vi tar hand om dem och ger dem en massa kärlek, samtidigt som vi letar efter nya och kärleksfulla hem. Vi tar en liten summa för inlämning för djuret (det är pengar som går till djuret och dess behov). Vi tar även liten summa när djuret flyttar till ett nytt hem (det är pengar som går till nästa djur). Då vi jobbar ideelt så letar vi även efter flera snälla människor som på något sätt vill hjälpa till. Vare sig ekonomiskt eller på något annat vis. Finns en massa saker du kan säkert hjälpa oss med! Ett litet bidrag räcker långt. Många bäckar små. Eller har du platsen och tiden för att kanske erbjuda plats för något djur? Tillfälligt som jourhem, eller livslångt? (en utav kraven för att vara Jourhem är att du bor i Gävleborgslän). Du kan även hjälpa till och sprida runt om oss. Sätta upp lappar, mm. Finns en massa saker ni kan hjälpa till med och för att också kunna hjälpa dessa djur. Kanske har du eget förslag?

Behöver du och din vän hjälp? Eller kan & vill du hjälpa oss & djuren? Hör av dig!

I djurhemmet finns det även lite djur nu som söker nya hem. Det är 4 st gerbiler. 2 pojkar och 2 flickor. Väldigt snälla och trevliga. Flyttas endast tillsammans med sin burkompis och till livslångahem där de får bra skötsel och en massa kärlek.I vårat djur forum kan ni hitta mera information om dem. Även lite bilder. Ni kan även mejla mig om ni vill veta mera. Bur och tillbehör finns att köpa med.

Nästa djurhems möte är den: 7e september kl: 15.00 i Bollnäs hos mig. (om du är intresserad utav att komma så hör av dig om du inte vet vart jag bor).
Om du är seriöst intresserad och vill hjälpa till så får du såklart komma. Vare sig du vill hjälpa till mycket eller lite.

Tisdagen den 12e & Onsdagen den 13e så kommer det att vara en Gårds loppis här i Bollnäs där även djurhemmet LSO kommer att finnas på plats och sälja loppis saker för att hjälpa djur. På loppisen kommer det även att finnas flera andra som kommer att sälja. Det är nya och äldre saker. Och alla möjliga saker. Samlar saker, leksaker, lite djur tillbehör, och mycket mera. Loppisen kommer att finnas på Björktjäravägen 22, i Bollnäs (skyltat vid vägen ifrån Take Off).
Om ni vill lämna loppis saker till Djurhemmet LSO så kan ni även passa på och göra det då. Men andra dagar går också bra.

I vårat djur forum. Som ni kan hitta på vår hemsida. Kan man diskutera och prata en massa om alla slags djur och en massa runt om det, även om djurhemmet, natur, mm. Man kan även annonsera, och chatt kvällar brukar det vara med. Måndagen den 11e augusti kl: 20.30 Kommer det att vara forums chatt i forumet. Där vi samlas och gör en speciell tråd för chatten och sedan så skriver vi en massa i de andra trådarna med. Ni är varmt välkommen in dit.

Kontakt uppgifter:

Vi finns i Hälsingland/Gävleborgslän.

Hemsidan: http://www.omplaceringsdjur.se/
(Hemsidan håller på att byggas så därför ser den ut just nu som den gör.)

E-mail: lillaskagan@hotmail.com

Annons:
Upp till toppen
Annons: