Annons:
Etikettallmänt
Läst 4131 ggr
AnnaKarin
2009-01-11, 23:55

Glorias dagbok

Det har kommit till min kännedom att min människa, också känd som matte, skriver om mig här ibland. Nu vill jag ge min version av saker och ting så att det blir rätt.

Jag föddes en sommardag i den vackra staden Göteborg. Mitt söndagsnamn är S*Kusten's Gloria Gaynor for A-K. Människan kom och hälsade på mina hussar en dag i höstas och när hon skulle åka hem så fick jag följa med. Tåg var kul, jag fick sitta i knä på andra människor och bli klappad och smaka smörgås. Väl hemma hos matte så fick jag träffa några konstiga katter, stoooooora öron och lockig päls, de är snälla iallafall - speciellt min extramamma Helga. Hundar fanns det också men dem dresserade jag rätt snabbt så de är helt ok de med numer.

Jag har fått fostersyskon, fyra bråkiga tjejjer som jag så klart ska passa och dalta med. Jag ger dem ett tjuvnyp när inte morsan ser nåt jag, nån fostran ska de väl ändå ha!

Husse tror att det är han som bestämmer men då pinkar jag i hans säng, gärna när han ligger i den, komma här och tro att  han har nåt att säga till om.

Nog för idag, dags för min skönhetssömn (inte för att jag behöver nån men sova kan vara skönt). Vi hörs snart igen!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Annons:
AnnaKarin
2009-01-13, 22:26
#1

Hej igen!

Idag har jag hjälp matte att baka, ni skulle hört hennes konstiga reaktion när jag provsmakade smeten till kokostopparnaCool  Det har varit en jobbig dag, devonungarna har fört ett himla liv och det är ju jag som ska passa dem. Tur att de har en snäll mamma som låter mig ta en slurk i mjölkbaren då och då, ingen lättmjölk där inte. Den där husse kom hem nyss, han fick nyponsoppa med vispgrädde och biskvier. Arg var han nästan på en gång, kan väl inte jag hjälpa att biskvierna försvann under grädden så jag måste stoppa ner tassen och leta! Nä du gubbe, håll sovrumsdörren stängd du annars kan det bli blött på kudden när du minst anar det. Nu håller ungarna på och river så det är bäst att jag tar och styr upp det hela.

Ha det bra !

/Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Lavine
2009-01-14, 11:40
#2

Det är bra att du håller koll på folk och kattungar, Gloria. Fortsätt rapportera. Flört

Kustens
2009-01-18, 22:32
#3

Hejjja Gloria!

Visa dom var skåpet ska stå!

/Gammelhussarna

Palombiens
2009-01-19, 20:00
#4

Gloria! Har du provat pappas tricks när matte eller husse tror att de har något att säga till om? Ner på golvet och upp med magen i vädret bara så kommer vi undan med vad som helst!

/Lillasyrran Agda

AnnaKarin
2009-01-19, 23:46
#5

Hej igen, nu har jag hållit tvåbeningarna på sträckbänken ett tag, kanske rentav invaggat de i falsk säkerhet. Sovrumsdörren har stått öppen dagtid sedan i fredags och jag har inte pinkat i sängen. Vänta bara tills de står öppen nån natt när husse är hemmaCool Det har varit rätt lungt här för övrigt. Småtjejjerna busar, jag tuggar på mattes hår - ett trick jag lärt mig av en hunk som heter Hank och bor hos mina första hussar. Igår rejsade Bruno och jag ner ett par blomkrukor, matte lät jättekonstig och inte fick vi hjälpa henne att sopa efter oss heller. Nu låter det som att matte tar fram burkmat i köket så jag måste sluta.

Nospussar //Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-02-02, 12:30
#6

Hallå, Gloria här. Det var ett tag sedan sist men det är mycket nu. Jag måste hålla reda på småtjejjerna, de är överallt samtidigt. På hundfronten har det varit rätt lugnt, kattjägaren har varit halt så hon har mest legat i en hel vecka men nu är hon i form igen. Häromdagen vaknade husse av att det var väldigt blött på fötterna Cool jag tyckte att nu fick det vara nog, han hade fått sova i lugn och ro i en hel vecka. Nackdelen är att han och matte blir så konstiga i humöret när de måste bädda rent i arla morgonstund. Min kompis Carol gillar inte att jag markerar mitt missnöje i sängen för det innebär stängd sovrumsdörr och Carol vill kunna komma och gå som hon vill. Carol förresten, hon var bortrest en vecka före jul och nu har hon fått jättetjock mage - ser verkligen skumt ut och matte pjoskar och gullar med henne. Själv har jag fått nåt konstigt för mig, ibland känner jag att jag bara måste kasta mig på rygg och rulla runt och jama lite och d säger matte Åh nej, inte redan. Jag fattar ingentingFörvånad

Nä, nu är det livat i köket - jag måste avsluta och styra upp det hela. Vi ses och hörs!!

/Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Annons:
AnnaKarin
2009-02-07, 20:05
#7

Hej hopp! Här är det så lugnt så lugnt, de två värsta bråkstakarna har flyttat - inte matte o husse utan två av kattungarna. De två som är kvar har jag helt under tassen så nu sover vi mest hela dagarna och springer som vanligt på nätterna. Matte har köpt burkar med extra fet mat och pratar nåt om att göda mig och nåt om utställning i vår. Fattar hon inte att jag vill se ut som en pinne, det är inne med size 0. Nu måste jag vila lite, dte är ansträngande att göra ingenting. Vi ses o hörs!

/Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-02-21, 19:00
#8

Hej!

Inte så att det fick vara bra nu med två utflyttade småglin - nä nu har matte och Carol sett till att det blivit påfyllningSkrikandes Fyra små pipande och skrikande eländen ligger hos Carol och jag får inte ens bära på dem lite när jag känner för barnpassning. Nä då blir det ett himla liv, Carol fräser och matte ryter. Jag funderar på att packa ner lite leksaker och en tetra Mjau och dra tillbaka till Göteborg, det ska vara rätt lugnt där nu har jag hört. Matte pratar om nån resa till Hallstahammar som hon tycker ska bli sååååå kul, det var visst nåt med att träffa min farsa och halvsyrran. Gubben är ju snöpt och syrrat ett litet glin men jag får väl hänga med och glädja matte lite.

Nu blev jag trött, skriver mer en annan dag.

/Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-02-26, 20:23
#9

Hej hopp!

Idag glömde matte att stänga sovrumsdörren så jag sprang glad i hågen in och hoppade upp på sängen. Vet ni vad människan hade gjort? Hon hade lagt ut ett stort prassligt och plastigt duschdraperi över hela sängen, speciellt noga på husses sida.Förvånad Jag tog upp saken med de andra katterna så en av dem provpinkade men attans vad blöt hon blev om fötterna. Ja ja, vi låter människorna leva i lugn och ro ett tag, vi kan busa som sjutton under sängen så jag Öronlös och småtjejjerna har haft riktigt roligt faktiskt. Nä nu ska jag in och kolla upp några blomkrukor vi inte har fått ner ännu !

Hörs o ses!!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-03-14, 10:52
#10

Hej på er! Nu snackas det någonting om att jag behöver ett bad snart och att jag är för smal och måste gödas lite. Vadå gödas, jag äter smågodis så fort jag får chansen och hårdbröd är smaskens det med. Men nu ska det ätas burkmat och rått kött - nu duger det inte med vad som helst inte. Ha ha ha vi ska nog bli två om det saken mina kära människor.

/G

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-05-15, 11:45
#11

Hej på er!

Det var länge sen sist men här har det hänt saker! Mina människor kom hem med en massa roliga tomma kartonger som de började att packa saker i - alla saker i hela huset om jag ska vara ärlig. De fick packa upp mig massor av gånger Flört En dag så packade de in oss katter i våra burar och sen fraktades vi alla iväg med bil. Resan tog inte lång stund och sen släpptes vi ut i något som heter lägenhet och där var alla våra saker. Utanpå lägenheten sitter en stor glasbur direkt på gräset och där står en sprillans ny klätterställning åt oss bl a. Det är jättekul att sitta där och titta på folk som går förbi, bilar, hundar, katter, fåglar och allt som rör sig. Vi har bott här i fem veckor nu och jag har bara pinkat två gånger i husses säng. Matte tror att det beror på ett litet piller hon stoppar i mig varje måndag men jag vet nog jag Glad Nästa helg ska vi tydligen iväg på något som heter utställning igen Dolly och jag. Dolly är en av småtjejjerna som blev kvar här hemma, det sägs att hon sa flytta jättelångt bort till vintern men jag vet inte.

Jag rapporterar vidare om mina öden och äventyr.

Tjingeling//Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-05-24, 23:06
#12

I helgen har jag och Dolly varit på utställning. Alla katter fick sitta i burar och sen paraderade människorna fram och tillbaka utanför. Ibland fick vi komma fram till ett bord för vissa människor, s k domare, skulle vi titta extra noga på. En del människor fick vi presenter av. Jag fick fina rosetter med CAC på och idag fick jag en fin sak runt halsen som det stod "Judges sweetheart" på och sen hade jag skött mig så bra i mitt skådande på människor så jag blev Bästa Klubbkatt totalt.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag tror jag.

//Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-06-23, 21:59
#13

Hej svejs i sommarvärmen!

Här njuter vi nu av långa lata dagar på den inglasade uteplatsen. Bruno öronlös flyttade hem till sin matte igår (hans matte är min mattes dotter) och där har han visst fått en lillebror, en exotic. Min matte var så kelen och snäll igår men plötsligt så var vi i badrummet och jag var blöt. Det snackas om Uppsala, utställning och cert och nu på lördag…..

Hoppas att ni har en skön sommar!!

//Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Annons:
AnnaKarin
2009-06-29, 15:49
#14

Hurra Hurra Hurra för mig på min första födelsedag!! Jag fick mitt favoritkäk till frukost, kokt skinka och en näve kalaspuffar.

Det var riktigt trevligt i Uppsala förresten och jag tituleras numer Champion.

Tjingling!

//Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Lavine
2009-06-30, 23:46
#15

Grattis Gloriatjejen!

AnnaKarin
2009-09-19, 16:48
#16

Hej svejs!

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Vi har fullt upp här hemma nu sedan Öronlös, Plattnos och deras matte flyttat hit. Den där Plattnos är en riktig buse men jag börjar få ordning på honom nu. Gissa vad matte gör lagom till när lugnet lagt sig här? Den tokfian hämtar hem Alice och hennes två valpar från uppfödaren. Jag säger bara en sak om det, valptänder är väldigt väldigt vassa.

Förra helgen fick Dolly och jag vila upp oss lite på en utställning i Gävle. Plattnos var också med men han såg vi inte till på hela dagen. Dolly och jag fick varsitt cert men mitt var visst lite finare för jag går i en högre klass, så det så.

Det ryktas om en utställning i Stockholm senare i höst men mer om det då.

Ha det!!

//Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-12-04, 13:29
#17

Hej hopp!

Nu var det länge sedan jag skrev men det har varit fullt upp här. Om ni bara visste vilken tid det tar att uppfostra en hundvalp som Tyra!! Nu har vi det riktigt mysigt ihop, sover i soffan tillsammans på kvällarna och i mattes säng på natten.

Jag har hört matte snacka i telefon flera gånger om nå't som jag tror var "Glorias pojkvän". Undrar vem det är för jag har då inte träffat nån, vare sig pojke eller vän.

Plattnos och öronlös har flyttat till eget med sin matte, ganska skönt faktiskt. Matte har plockat fram lite roliga lampor och småsaker som man kan knuffa omkull och skramla med, hoppas det kommer mer!!

Nospussar till er alla!

//Gloria

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

AnnaKarin
2009-12-04, 13:32
#18

Här myser vi i soffan jag, Dolly och Tyra.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Upp till toppen
Annons: