Annons:
Etikettallmänt
Läst 5430 ggr
AnnaKarin
2011-09-01, 19:16

Månadens Burmilla - September

Här kommer vår andra månadskatt, den här gången är det Manda som vann omröstningen.

Nu hoppas jag att Mandas matte vill gå in och skriva lite om sin katt

Stort Grattis som vinnare i omröstningen!!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Annons:
Lina-BML
2011-09-01, 19:49
#1

Grattis Manda och Monica! Jättefin bild på vackra tjejen!

Palombiens
2011-09-01, 20:55
#2

Mycket välförtjänt. Jag älskar den bilden på vackra Manda.

cajzzza
2011-09-02, 03:46
#3

GRATTIS!!!!

Det är verkligen en fin bild på henne!!!

Kikirikis
2011-09-02, 12:41
#4

Tack, tack, vad rara ni är Glad!

Någon blygsamhet behövs inte, det är ju inte mig själv det gäller. Anser Manda är ett stort underverk i liten kropp. Utan överdrift, säkert en av de mest bortskämda Burmilla damerna i Sverige. Hon styr mig med en järntass.

Som kanske de flesta av er vet, miste vi vår första Burmilla och så kom Manda som tröst. Det är hon mycket medveten om. Hon vet att vi är så rädda om henne, så vi gör precis som Manda vill.

Kan berätta att hon t.ex, har 3 små burkar med mat, olika sorter såklart, 1 vit burk, 1 orange burk och 1 limegrön burk. (här kan vi inte ha mat till katterna framme, eftersom vi har en allergiker). När Manda är hungrig kommer hon och säger till. Då ska jag ta alla 3 burkarna och så öppna en åt gången, ibland är första burken jag öppnar rätt, ibland inte. Om det är fel, ryser hon i hela kroppen och skakar på ena tassen, tittar stint på mig och fort ska jag öppna nästa burk… ibland passar ingen av materna, då vill hon istället ha lite burkmat.

På kvällen ska vi inte titta på TV, nej då ska vi leka. Ibland kommer det någonting jag vill titta på, tro inte jag får det. Nej, då går Manda upp i bokhyllan och ställer till det. Tittar hela tiden mot mig för att se till att jag verkligen ser henne. Hon tuggar lite på en lampskärm, petar ner någonting från hyllan, eller det senaste, sträcker sig upp mot tavlorna på väggen och försöker peta ner dem. Sedan leker vi en stund…

Tro nu inte hon bestämmer allt, nej då, såklart är det jag som bestämmer här i familjen. Vi har det så mysigt, när vi gör som Manda säger. På natten ligger mamma (läs matte), på rygg med liten Manda på magen för det är jobbigt jaga henne när hon lever rövare. Från första stund hon kom till oss bestämde hon att vi skulle sova så, annars hittar hon på massor med hyss.

Vi är så glada i henne, hon är den ljuvaste, mysigaste lilla Burmilla som finns. På natten vaknar jag ibland av en liten tass som försiktigt stryker mig över kinden, visst är det kärlek så säg.

Eftersom vi levt med Burmor i snart 30 år, är vi härdade och vill ha katter som är med oss och inte bara till prydnad. Nu är det roliga att vi har både och för en vackrare katt än Burmilla finns väl inte, ok Burmorna är inte så dumma de heller Skrattande.

Det här var "lite" om Manda och hur vi har det, tack än en gång.

Manda och Monica

Lina-BML
2011-09-02, 14:00
#5

Hahaha, vilken härlig beskrivning! Hon tycks vara en fantastisk fröken, en riktigt personlighet! Och otroligt vacker Kyss Kanske t o m lite krävande?… Flört

Kikirikis
2011-09-02, 14:31
#6

Lina, tycker du verkligen hon låter som en krävande katt Skrattande.

Ja, hon är mycket av allt.

Annons:
cajzzza
2011-09-02, 16:12
#7

Vad härligt att höra allt om henne!

Hon vet verkligen vad hon vill och hur hon vill ha det! Precis så ska det vara ;)

Återigen Grattis, och tack för den härliga beskrivningen av Manda!

CallaMej
2011-09-02, 17:16
#8

Stort grattis vackra Manda! :0)

Danielle

S*CallaMej  ~ uppfödning av Burmilla på Västkusten ~

Hemsida: www.callamej.se

Guzinitsa
2011-09-05, 13:39
#9

Klart att en stjärna som hon förtjänar utmärkelsen! Grattis!

Upp till toppen
Annons: