OT

God Jul Burmillavänner !

2007-12-24 20:50 #0 av: AnnaKarin

Hoppas att ni alla har en fin jul. Här är julmaten uppäten, gästerna har åkt hem och vi ligger på soffan framför TVn och tar det lugnt.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2007-12-25 00:01 #1 av: nosicats

God Jul !

Här har också tystnaden lagt sig förutom en otroligt surrig Burmilla. Barn och barnbarn har farit hem så det är lugnt på den fronten.

Våran övernattande gäst heter Einstein. Han är lite sällskaps sjuk så jag var nyss inne hos honom för att bjuda på lite multivitaminpasta på tub. Mina katter älskar det men Einstein funderade lite över vad jag kom med. Till slut bestämde han sig för att han kunde ju i alla fall gosa lite med tuben. Vilket resulterade i en brunkletig kind Skrattande Han är så god den katten Kyss

Vi får öva lite mer på godsaken längre fram Glad

Anmäl
2007-12-25 17:43 #2 av: Brittannicas

Hej Elisabeth!

Skönt att höra att resan gick bra för vår guldklimp. Jag litar på att du tar väl hand om honom. Här hemma går vi nu och väntar på morgondagen då vi ska fira ett-årsdag med buller och bång för Katxina.

Julgranen står fortfarande kvar!

Vi önskar ALLA burmillavänner en god fortsättning på julen och ett GOTT NYTT ÅR!

Jeanette

Anmäl
2007-12-25 22:48 #3 av: monica-t

God fortsättning önskar vildbasarna Stella och Saga

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.