OT

Hallå medlemmar på Burmillasajten!!

2007-12-06 00:47 #0 av: AnnaKarin

Ni får jättegärna skriva en liten artikel och berätta om era katter, om ni har varit på utställningar eller om de hittat på nåt bus i största allmänhet. Hittar ni nåt intressant om Burmilla på nätet så kolla med den som lagt ut det om vi får använda det här på sajten.

Hoppas ni har det bra i vintermörkret!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2007-12-07 18:57 #1 av: nosicats

Jo, tack. Visst har vi det bra i mörkret. Skickar med en bild på Zoda där hon sitter och funderar på vad som gick snett???

                                                                                                                                              T

Tanken var att Zoda nu skulle vänta småttingar tillsammans med hennes fästman Mr Einstein. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Vi var nämligen idag på ultraljud för att säkerställa att parningen med Mr Einstein hade tagit. Men inte det inte. Det enda dom kom fram till var att lilla Zoda inte varit på toaletten på ett tag den lilla rackaren. Inte undra på att hon sitter och suktar efter fästmannen.

 Det är bara att sätta nya planer i verket. Det kan hända att herr Einstein kommer att få träffa tomten uppe i norr i år. Och det är inte fy skam det. Vi ska också försöka trolla fram lite norrsken om han bara vill komma och hälsa på oss. Zoda har lovat att välkomna honom och lovar också att inte vara så blyg den här gången.

Jag återkommer längre fram för att berätta hur det går för Zoda och om hennes fästman har kommit fram.

Anmäl
2007-12-07 19:26 #2 av: AnnaKarin

Här håller vi tummarna för kärleksparet !

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2007-12-10 20:04 #3 av: Palombiens

Vad synd att det inte blev något av första försöket. Hoppas att det går vägen nästa gång!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.