Annons:

Hej och välkommen till Burmilla iFokus !

 

Burmillan Fia
Burmillan Fia

På den här sajten kommer vi att samla så mycket information som möjligt om burmilla - det finns nämligen inte mycket på internet än. Och vi hoppas att du som medlem ska dela med dig av dina erfarenheter av katter och av burmillorna i synnerhet.

Det kommer att finnas en avdelning där vi kan skriva om utställningar vi ska på och sen rapportera hur det gick, en avdelning för frågor kring avel, genetik, färger m.m. och en avdelning för mer allmänt prat och skryt om våra katter. Allteftersom vi blir varma i kläderna kommer fler avdelningar att komma till. Kom gärna med förslag!

Du behöver givetvis inte vara ägd av en burmilla för att vara medlem här. Och kom ihåg att det finns inga dumma frågor, bara dumma svar.

Vi undanber oss annonser om t ex försäljning av puffar med mera i forumet. Dock kan vi acceptera vissa annonser, t ex där inkomsten går till katter i nöd. Vi vill att ni frågar oss först. Kattungar till försäljning är ok så länge det rör sig om Burmilla.

 

Jag som är sajtvärd heter Anna-Karin Rahm och föder upp devon rex och burmilla under stamnamnet S*Curlicue's. Till min hjälp med den här sajten har jag Annika Lissjos, S*Palombiens burmillauppfödning. Om du vill vara med och jobba med sajten så hör gärna av dig.

 

Varmt välkommen!

/Anna-Karin, går under namnet AnnaKarin

Medarbetare Annika Lissjos Palombiens

Medarbetare BARFmycat, CallaMej


När du blev medlem på iFokus godkände du iFokus skrivregler och medlemsavtalet. Vi vill alla att sajten ska hålla en positiv och trevlig anda. Det är fullt tillåtet att ha avvikande åsikter, men framför dem på ett trevligt sätt och med relevanta argument. Vi tolererar inte personliga påhopp.

Har du funderingar om forumets olika funktioner kan du läsa dem i användarmanualen